0183 - 636 640 info@hmbaccountants.nl
Z

Sterk in advisering

Z

Persoonlijke begeleiding

Z

Vakkundig personeel

Management consultancy en organisatieadvies in Gorinchem

HMB Accountants verzorgt management consulting ofwel organisatieadvies op het gebied van management en bedrijfsvoering in Gorinchem en omgeving. Het heeft als doel organisaties beter te laten functioneren en presteren. Bij HMB Accountants bereiken wij dit door organisatieproblemen in kaart te brengen, de oorzaken te achterhalen en verbeteringen voor te stellen. Hierbij richten wij ons op alle aspecten van een organisatie, waaronder de bedrijfsstrategie, bedrijfsprocessen en het personeelsbeleid.

Voor management consulting in Gorinchem zijn wij uw sparringpartner als het er echt op aankomt

Wanneer u een bedrijf in Gorinchem of omgeving runt, heeft u van tijd tot tijd behoefte aan management consulting of organisatieadvies. Bijvoorbeeld omdat u zichzelf de volgende vragen stelt:

  • Is het verstandig om te groeien en hoe is dat dan het beste te realiseren?
  • Moet de strategie aangepast worden aan de veranderende markt?
  • Is de waarde die ik moet betalen voor die onderneming reĆ«el?
  • Heeft het zin om samen te werken?
  • Hoe pas ik mijn organisatie aan?

Onze persoonlijke adviseurs helpen ondernemers verder met deze en soortgelijke vragen. Onze adviseurs zijn goede sparringpartners bij het nemen van beslissingen. Ze laten u ook alternatieven voor uw voornemens zien. Zo kunt u zich beraden of de ingeslagen weg de goede keuze is. U heeft niets aan jaknikkers. Aan onze eerlijkheid en ons organisatieadvies in Gorinchem heeft u veel meer.

Advies van ervaren managers

Onze adviseurs zijn allround businesspartners. Het zijn ervaren managers die zelf ook lastige kwesties hebben meegemaakt. Zij kennen uw kant van de tafel en weten alles van management consulting en organisatieadvies in Gorinchem. Bovendien zijn ze bedreven in het voeren van onderhandelingen en kunnen zij uw woordvoerder zijn als het aankomt op een goede deal, ook op internationaal gebied.

Contacteer ons bij interesse of vragen

Heeft u interesse in onze management consulting of wenst u hulp van een fiscaal adviseur in Gorinchem? Of heeft u vragen over ons organisatieadvies of andere diensten in Werkendam, Sliedrecht, Altena of elders in de omgeving van Gorinchem? Neem dan contact op met ons kantoor door te bellen naar 0183 – 636 640. Wij staan u graag te woord.

Neem contact op!    add_action( 'wp_footer', 'redirect_cf7' ); function redirect_cf7() { ?>