0183 - 636 640 info@hmbaccountants.nl
Z

Sterk in advisering

Z

Persoonlijke begeleiding

Z

Vakkundig personeel

Het samenstellen van uw jaarrekening in Gorinchem

Voor het samenstellen van uw jaarrekening kunt u terecht bij HMB Accountants in Gorinchem. U bent niet verplicht om uw jaarrekening te laten opstellen door een registeraccountant en deze van een accountantsverklaring te laten voorzien, maar bij ons kantoor in Gorinchem kan dit wel. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een correcte jaarrekening.

Het samenstellen van uw jaarrekening gebeurt in Gorinchem volgens de actuele wetgeving

Conform de wetgeving dienen slechts bedrijven die aan bepaalde criteria voldoen een accountantsverklaring bij de jaarrekening te overleggen. Natuurlijk zijn er ook diverse cliënten die vrijwillig een accountantsverklaring bij de jaarrekening wensen. Dit is veelal op verzoek van de financier of de aandeelhouders. Voor die ondernemingen die graag de zekerheid hebben dat een deskundige accountant betrokken is geweest bij het samenstellen van de jaarrekening, kunt u deze professioneel laten opstellen bij ons kantoor in Gorinchem. Dit doen wij op een efficiënte wijze door middel van slim boekhouden.

Een jaarrekening laten opstellen in Gorinchem volgens vaste stappen

Wij verzekeren u dat het samenstellen van een jaarrekening door onze specialisten in Gorinchem altijd conform de wettelijke eisen gebeurt. Het laten opstellen van een jaarrekening gaat volgens een vast patroon van verwerken, rubriceren en samenvatten van financiële gegevens. De aard en omvang van deze werkzaamheden brengen met zich mee dat deze niet kunnen resulteren in die zekerheid omtrent de getrouwheid van de jaarrekening welke aan een accountantsverklaring of aan een beoordelingsverklaring kan worden ontleend.

Neem contact op bij interesse of vragen

Wilt u uw jaarrekening door onze specialisten in Gorinchem laten samenstellen? Wilt u uw belastingaangifte aan ons uitbesteden? Of heeft u vragen over het laten opstellen van uw jaarrekening of een van onze andere diensten die de specialisten van ons accountantskantoor in regio Gorinchem aanbieden? Wij zijn ook werkzaam in Werkendam, Sliedrecht, Altena en andere plaatsen rondom Gorinchem. Wanneer u belt naar 0183 – 636 640, geven wij u graag alle benodigde informatie.

Neem contact op!    add_action( 'wp_footer', 'redirect_cf7' ); function redirect_cf7() { ?>