0183 - 636 640 info@hmbaccountants.nl

Accountantskantoor Dordrecht

HMB Accountants is een gespecialiseerd accountantskantoor in de buurt van Dordrecht en Sliedrecht met een uitstekende reputatie. Ons gediplomeerde personeel is u als MKB’er in Zuid-Holland en Noord-Brabant graag van dienst. Omdat wij een kleinschalig accountantskantoor zijn, bent u in Sliedrecht en omgeving Dordrecht bij HMB Accountants verzekerd van een persoonlijke benadering en hoogwaardige kwaliteit. Voor een blik in onze dienstverlening kunt u terecht op de website. Als dit vragen bij u oproept of u wilt gewoon wat meer informatie, neem dan vooral contact met ons op.

Accountantskantoor nabij Dordrecht en Sliedrecht met gediplomeerde accountants

Als u ervoor kiest om uw zaken te laten regelen door accountantskantoor HMB Accountants in de regio Dordrecht en Sliedrecht, heeft u de garantie op de hulp van gediplomeerde en enthousiaste accountants. Bij ons kunt u onder meer terecht voor:

  • Vrijwillige accountantscontrole: onze medewerkers besteden veel aandacht aan de interne controle binnen uw organisatie of bedrijf. Wij willen dat klanten grotendeels zelf controlerend zijn. Op die manier kunt u immers besparen op de kosten voor een accountant;
  • Management consultancy: onze adviseurs zijn goede sparringpartners voor het bespreken van financiële en strategische voornemens. Door hun kritische kijk op de zaak helpen zij u verder;
  • Samenstellen van een jaarrekening: onze accountants stellen samen met u op efficiënte en professionele wijze de jaarrekening op. Zo kunt u er zeker van zijn dat de jaarrekening voldoet aan de wettelijke eisen.

Contact opnemen bij interesse

Wilt u gebruik maken van de diensten van accountantskantoor HMB Accountants in de regio Sliedrecht? Dan komen wij graag met u in contact. Omdat wij onze benadering graag zo persoonlijk mogelijk houden willen wij u uitnodigen om contact met ons op te nemen en een geheel vrijblijvende kennismaking in te plannen. Contact met ons opnemen doet u door even te bellen naar 0183-636640.

 

Z

Samenstellen van jaarrekeningen

Z

Vrijwillige accountantscontrole

Z

Management consultancy

Neem contact op!    add_action( 'wp_footer', 'redirect_cf7' ); function redirect_cf7() { ?>