0183 - 636 640 info@hmbaccountants.nl

HMB Accountants

U heeft gekozen voor kwaliteit in dienstverlening met aandacht voor uw persoonlijke situatie.

Deze website stelt ons in staat om u kennis te laten maken met ons bedrijf en op een eigentijdse en interactieve manier met u te kunnen communiceren. Toch zien wij de persoonlijke contacten tussen u en ons als de belangrijkste schakel in onze dienstverlening.

Wie zijn wij…

HMB Accountants, sterk in advisering en persoonlijke begeleiding op een aantal specialistische terreinen:

  • Accountantscontrole
  • Samenstellen van jaarrekeningen
  • Management consultancy

Onze cliënten zijn in hoofdzaak werkzaam in het Midden- en Kleinbedrijf. Kenmerkend voor onze organisatie is het hoge niveau van service en persoonlijke begeleiding. Dit hoge niveau handhaven wij door te werken met enthousiaste en vakkundige medewerkers.

Vakkundig en persoonlijk vertaalt zich in een organisatie die in hoofdzaak wordt gevormd door goed opgeleide en ervaren medewerkers. De contacten tussen u en uw adviseur vinden steeds op het gewenste niveau plaats.

Ten behoeve van uw buitenlandse activiteiten zijn wij aangesloten bij een internationaal samenwerkingsverband. Deze collega�s zijn door ons met zorg geselecteerd en streven dezelfde doelstellingen na.

Kijk op deze site onder Diensten voor meer informatie over onze dienstverlening. Wij ontmoeten u vervolgens graag in ons kantoor of bij u op de zaak.

Graag tot ziens.

Z

Samenstellen van jaarrekeningen

Z

Vrijwillige accountantscontrole

Z

Management consultancy

Neem contact op!    Avelingen-West 54, 4202 Gorinchem, Nederland

    add_action( 'wp_footer', 'redirect_cf7' ); function redirect_cf7() { ?>